top of page
Caută

Festivalul Tânăr de la Sibiu

Vineri, 1 noiembrie, debutează ediția din acest an a Festivalului Tânăr de la Sibiu, motiv de bucurie atât pentru părinții dornici să le ofere celor mici momente de neuitat, cât mai ales pentru copii, principalii beneficiari. Spectacolul „Furor”, pus în scenă de argentinianul Luciano Rosso, este unul din headlinerii evenimentului, însă cei dornici să ia pulsul Festivalului Tânăr de la Sibiu au la dispoziție și multe alte spectacole și evenimente, peste 40 în total.

Pensiunea Hermannstadt le recomandă celor care au posibilitatea de a ajunge la Sibiu în această perioadă să nu rateze șansa de a participa măcar la o zi din acest festin cultural, care conform organizatorilor este „despre bucuria de a descoperi în familie sau alături de prieteni povești energizante, despre dragostea care trebuie să fie mai mare decât ura din jurul nostru, despre o călătorie unică și irepetabilă prin diversitatea artiștilor aduși laolaltă. Pentru că la teatru e despre a fi sau a nu fi, acum și aici, despre a face furori!”.

Biletele pentru evenimentele din cadrul Festivalului Tânăr de la Sibiu pot fi achiziționate atât de la Agenția de Bilete a Teatrului Gong (miercuri – vineri, de la ora 11:00 la 18:00, sâmbăta, între orele 10:00 și 18:00, și duminica, de la ora 10:00 la 14:00), cât și online, de pe platforma entertix.ro.

Pentru program și bilete online, dar și alte detalii puteți accesa https://www.festivalultanar.ro.


12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Adrenalină și voie bună la Sibiu

Pensiunea Hermannstadt, situată la 200 metri de Gara Sibiu și 500 metri de Piața Mare, vă invită să vă alăturați zilele acestea iubitorilor de sport și aventură, care au parte astăzi și mâine de un ad

Comentarios


bottom of page