top of page
Caută

Târgul de Crăciun de la Sibiu își deschide astăzi porțile

Actualizată în: 30 nov. 2019

Ediția a 13-a a celui mai frumos eveniment de iarnă din țară, Târgul de Crăciun de la Sibiu, va fi inaugurată astăzi printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel, de la ora 19:00. Așteptat cu nerăbdare în egală măsură de români, cât și de străinii care îl pun la mare preț pe lista lor de obiective turistice, Târgul de Crăciun de la Sibiu îi va încânta vreme îndelungată pe cei care nu se vor putea abține să nu îi treacă pragul, mai exact până pe 3 ianuarie 2020.

Peste 100 de expozanți vor fi prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun.

Pensiunea Hermannstadt vă sfătuiește să nu ratați ocazia să vă faceți drum la Sibiu pentru a face parte dintr-un decor de poveste și a simți cu adevărat spiritul Crăciunului. Vizitatorii vor fi întâmpinați cu o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Bethlehem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, sunt din nou prezente, care întrețin atmosfera feerică a evenimentului. Totodată, acestea iluminează întreaga locație într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.

Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

13 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Adrenalină și voie bună la Sibiu

Pensiunea Hermannstadt, situată la 200 metri de Gara Sibiu și 500 metri de Piața Mare, vă invită să vă alăturați zilele acestea iubitorilor de sport și aventură, care au parte astăzi și mâine de un ad

Comments


bottom of page