top of page
Caută

Adrenalină și voie bună la Sibiu

Pensiunea Hermannstadt, situată la 200 metri de Gara Sibiu și 500 metri de Piața Mare, vă invită să vă alăturați zilele acestea iubitorilor de sport și aventură, care au parte astăzi și mâine de un adevărat festin la Sibiu.

După mai multe luni de restricții, Sibiul redevine, în luna august 2020, capitala motorsportului românesc! Între 14 și 15 august 2020, inima țării –Sibiul- își va dezvălui frumusețea pură, iar cei mai buni piloți din țară vor avea ocazia să și testeze la maxim energiile, pe trasee senzaționale și extrem de solicitante! Toți cei care iubesc motorsportul știu că Raliul Sibiului s-a consacrat pe macadam, astfel că organizatorii din acest an al etapei de la Sibiu-Sibiu Racing Team- își propun să reînvie legenda și să valorifice cele mai frumoase particularități ale macadamului. Raliul Sibiului 2020 va include trasee pitorești cu probe alteori consacrate în Păltiniș, Curmătură, Gâtul Berbecului, Șanta, Cheile Cibinului, dar și pe cunoscutul circuit de slalom paralel din zona Ștrand.

Aveți parte de una din puținele șanse de a experimenta saltul cu parașuta din cel mai mare avion biplan din lume, Antonov-2 (AN2), în care vă puteți bucura de spațiul necesar. Veți avea parte de

Pentru salt în tandem, vezi detalii și rezervă-ți locul aici: https://www.benzoi.ro/bookings/services/view/3. - 1350 lei / salt tandem cu membership club și pachet foto-video incluse.

Pentru parașutiștii licențiați ce doresc să se alăture salturilor din acest avion organizatorii propun următorul pachet: - 100 lei taxa de membru in club - 140 lei contribuția pentru un salt - 50 lei contribuția pentru parașută De asemenea, instructorii care doresc să își aducă elevii pentru antrenament sunt bineveniți.

Participarea la salt se va face doar cu aprobarea noastră în prealabil și pe baza rezervărilor făcute. Locurile sunt limitate.



17 afișări0 comentarii
bottom of page