top of page
Caută

Distracție și numeroase promoții la Sibiu, cu ocazia inaugurarării Promenada Mall

Astăzi, 14 noiembrie, este o zi de mare sărbătoare la Sibiu, unde s-a deschis Promenada Mall, cel mai modern centru comercial din regiune, cu branduri naționale și în premieră internaționale.

Amplasat în centrul Sibiului, cu acces imediat din zona istorică și intensiv tranzitată de turiști, noul mall va pune la dispoziția sibienilor și a turiștilor o parcare dispusă pe patru niveluri, cu o capacitate totală de 1.600 de locuri, 400 dintre acestea având acces direct la cinema, food court și locul de joacă pentru copii.

Pensiunea Hermannstadt, situată la doar 300 de metri de Promenada Mall Sibiu, aduce la cunoștința celor interesați să ia parte la marele eveniment că au motive serioase pentru a veni la Sibiu.

Timp de patru zile, până pe 17 noiembrie, la ora 22.00, vizitatorii care vor trece pragul Promenada Mall Sibiu, se vor bucura de numeroase oferte speciale și promoții pregătite de magazine specializate în îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, accesorii, sport, jucării și opțiuni multiple de distracție. Massimo Dutti, Guess, Bigotti, Levi’s, Mustang Jeans, Nissa, US Polo, Tommy Hilfiger, Various Brands, Seroussi, Mohito, Zara, H&M, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius, CCC sau New Yorker sunt doar câteva dintre brandurile care își vor aștepta vizitatorii cu cele mai noi concepte ale sale.

Un adevărat spectacol de lumini, culori și personaje nemaivăzute vor învîlui și culoarele Promenada Sibiu încă din ziua deschiderii.

Cu un costum construit parcă din mii de oglinzi, Omul Invizibil îi va încânta pe vizitatori cu diferite coregrafii spectaculoase, dar îi va și învăța cum să danseze alături de el. Alături îi vor fi și Silver Gheisha și Omul-Disco, două personaje ale căror costumații nu pot trece neobservate și, mai ales, nefotografiate.

Vizitatorii vor fi provocați să zâmbească de către bufonii regali, cu trucurile lor prin care reușesc ca, din lucruri mici, neimportante, să improvizeze momente uimitoare.

Cele mai cool selfie-uri își vor găsi locul în cabina foto cu pictură de lumini, în zilele de 14 și 15 noiembrie, în timp ce colivia gigant va găzdui spectacole de acrobație, adevărate demonstrații de echilibru și siguranță, în zilele de 16 și 17 noiembrie. Peretele cameleonic îi va provoca pe vizitatori să-și testeze atenția și să descopere personaje bine camuflate, iar trupele de LED Robots si toboșari vor mărșălui pe holurile Promenada, pentru a completa atmosfera aniversară cu muzica si mișcările lor.

Nici cei mai mici vizitatori nu sunt uitați, primele două zile de Promenada Sibiu înseamnă și sesiuni creative de pictură pe față și baloane modelate în cele mai haioase forme, la cererea micuților specialiști. Totul se petrece în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Încă din prima zi, vizitatorii iubitori de film vor avea acces la CineGold, primul cinematograf multiplex, cu 9 săli de proiecție, 1.400 de locuri, sunet și imagine de cea mai înaltă calitate, cele mai noi filme și posibilitatea de a găzdui evenimente diverse. Biletele vor putea fi achiziționate împreună cu popcornul și răcoritoarele de la casele de bilete din incinta cinematografului, de la ATM-urile instalate la intrare în cinema sau de pe website-ul operatorului, dar și din aplicațiile dedicate, ce vor putea fi downloadate gratuit.

Pasionații de gastronomie sau simpli curioși ai diferitelor bucătării locale și internaționale vor putea alege dintre meniurile variate oferite de cele 17 restaurante, fast-food-uri sau cofetării, în timp ce copiii se vor putea distra în zona dedicată lor, ce se va întinde pe aproape 500 de metri pătrați.


Mai multe detalii despre cele patru zile aniversare pot fi aflate de pe site-ul Promenada Sibiu, precum și de pe pagina de Facebook.

57 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Adrenalină și voie bună la Sibiu

Pensiunea Hermannstadt, situată la 200 metri de Gara Sibiu și 500 metri de Piața Mare, vă invită să vă alăturați zilele acestea iubitorilor de sport și aventură, care au parte astăzi și mâine de un ad

Comments


bottom of page